Tips och frågor för att hantera städare!

Det finns finns inget att berätta hur en rengöring team kommer faktiskt utför en gång anställt tills du ser arbetet. Det finns några frågor som du kan använda och några tips för att ta reda på och spara lite tid. Dessa Följande tips kan hjälpa dig att sålla igenom de oönskade städföretag runt om malmö och undvika dig några argument som kan uppstå på grund av ursäkter eller dålig kommunikation.

Fem tips för att hjälpa dig att hantera en städfirma i malmö

Hur många människor kommer att vara i ditt hem?

Det är viktigt att klargöra detta av flera skäl. Ju fler människor desto mer kommer det att kosta för det mesta. Detta innebär också att det kommer att finnas fler främlingar i ditt hem, och alla städföretag malmö ska behöva passera bakgrunds filmvisningar. Även om du inte är bekväm med det det inte bör finnas en rotation av rengöringsmedel. Det kan vara förvirrande att ha en annan grupp av rengöringsmedel i ditt hem varje vecka. Se till att du personligen träffa alla rengöringsmedel innan du låter dem i ditt hem.

Måste du vara hemma när de är där?

Ibland kan en förfrågan kund att vara där när städare är där för hemstädning. Detta gäller särskilt i början och kan vara fördelaktigt att etablera din städning parametrar i malmö. Det kan också vara bra så städare vänjer dig där, det är lätt för städare att glömma att det är ett hem och slappa av, om det inte finns en förening i början av som bor där. Detta etablerar även du som ägare och dominerar personlighet i hemmet som kan vara till nytta i det långa loppet.

Hur lång tid tar det?

Ta reda på hur lång tid arbetet kommer att ta, kommer ett professionellt team, ett städbolag malmö att kunna ge dig ett mycket nära tid uppskattning. Om de avgifter per timme detta är oerhört viktigt. Det kan ta några gånger för att få en korrekt tidsgräns, men du bör ha en uppfattning om hur lång tid det tar. En snabb tid är inte alltid bra heller eftersom det kan innebära att de rusar igenom. Genom att ha flera uppskattningar från olika städbolag som du kommer att kunna få en korrekt bedömning.

Var tydlig om prissättning

Innan allt är undertecknat ska du bestämma om en bestämd bindande avtal. Annars kan du få hit med dolda avgifter och det är aldrig en bra sak. Genom att rensa upp detta innan några signaturer kan du undvika en av de största grop faller och bidragande faktorer till en misslyckad arbetsrelation mellan en kund och städfirma.

Vara tydlig på den omfattning Clean

Se till och gå igenom allt i detalj och det blir några komplikationer. Ju tydligare du är på vad som förväntas av bättre jobb får du och desto mer exakt blir prisuppskattning blir liksom den tid som behövs för att verkställa rengöring eller hemstädning malmö. För den första månaden som du kommer att vilja se över allt städare har rengjorts och se till att de gör som ni instruerar för hemstädning. Det kan ta lite tid för jobbet ska vara precis som du vill ha det. Det är också viktigt att inte tillåta några hörn som ska klippas, du betalar för detta och jobbet ska vara att din räckvidd. Var inte rädd för att berätta för dem när du inte är nöjd, eller är nöjda med ett område som de har rengjorts.